Ohjelmaravintola Maxim
Menneet uutiset ja tapahtumat Ohjelmaravintola Maximin syyskausi käynnistyy 1.9.2023

Ohjelmaravintola Maximin syyskausi käynnistyy 1.9.2023

Ohjelmaravintola Maximin syksy käynnistyy monipuolisella ohjelmistolla

 

Keväällä uudistuneena avautunut Ohjelmaravintola Maxim avaa kesän jälkeen ovensa jälleen syyskuun 1. päivä. Syksyn ohjelmisto avataan jämäkästi perjantaina 1.9. kahden power metal bändin voimin, kun lavalle nousevat Dreamtale ja Burning Point. Lauantaina 2.9. saadaan nauttia nauruhermoja kutkuttavasta Stand Up -komediasta: Huippusuosittu Suomen hauskimmat mamut -stand up show nähdään Maximissa lauantaina 2.9.2023 klo 18:00.


Maximin syyskauden ohjelmistossa tullaan näkemään Stand Up -komediaa enemmänkin, sillä Kuopion komediafestivaali klubien kautta esityksiä on tulossa pitkin syksyä aina pikkujoulusesongin loppuun saakka.


Menneiden vuosien tapaan luvassa on myös upeita Show&Dinner -iltoja ja viihteellisiä esityksiä, joista esimerkkeinä elämyksellinen Salaisuuksien Yö -tapahtuma, joka sisältää akrobaattisia esityksiä ja viettelevää burleskia. Myös aiemmin Sawohouse Undergroundissa järjestetty suosittu rockmusiikkia ja rikoskirjallisuutta yhdistävä Rokkia ja Rikoksia -tapahtuma järjestetään marraskuun lopulla Ohjelmaravintola Maximissa. Luvassa on jälleen huippukattaus suomalaisen rikoskirjallisuuden huippu dekkaristeja, hyvää musiikkia ja herkullinen illallinen. Lisätietoa tästä tapahtumasta on tulossa pian!


Asiakkaiden toiveita kuunnellen Maximin ohjelmatarjonnan musiikillinen puoli on jälleen laaja: luvassa on niin pop-, rock, jazz, punk-, heavy metal kuin iskelmä- ja klassisen musiikin keikkoja.  Esiintyjälistalla on mukana mm. Rytmihäiriö, Jesse Kaikuranta, Kaseva, Tuomas Wäinölä, Case Kämäräinen & Severi Pyysalo, Waltari, Pauli Hanhiniemi Trio & Lohkare ja Miljoonasade. Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketin kautta ja lippuja on myynnissä myös ovelta ennen keikkoja. Stand Up -esitysten lisätiedot ja linkit lipunmyyntiin löytyvät komediafestivaali.fi -sivuilta.

Ohjelmaravintola Maximin syyskauden avajaiset 1.9.2023

Katso tapahtumakalenteri 

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm