Tapahtuma

JOKA JÄÄ MIELEEN

Yrittäjävetoinen Maxim tarjoaa yrityksesi tilaisuuksille elämykselliset ja uniikit puitteet historiaa ja arvokkuutta henkivässä ympäristössä.
Toimivan tekniikan, keskeisen sijainnin ja erinomaisten tilojensa vuoksi Maxim on täydellinen paikka erilaisten kokousten, seminaarien, koulutusten ja muiden yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Yritystapahtuma Maximissa jättää ilahtuneen ja kiitollisen mielen niin asiakkaillesi kuin henkilöstöllesikin. Ohjelmamahdollisuuksien puolesta Maxim on monipuolisin valinta: valitse ohjelmistostamme tai esitä rohkeasti omia toiveitasi!

Maximin 300-paikkainen pääsali soveltuu mm. seminaarien, koulutustilaisuuksien, häiden, syntymäpäivien tai pikkujoulujen viettoon. Maximiin on helppo tulla. Tori ja Toriparkki ovat vain kivenheiton päässä. Nykyaikainen tekniikka ja porrastettu katsomo takaavat, että kaikki tilaisuutesi osallistujat näkevät ja kuulevat kaiken ongelmitta. Katso alla olevasta linkistä tilan virtuaaliesittely

Pienempiä tilaisuuksia varten Maximin tilat voidaan rajata aulaan, jossa voidaan kestitä jopa 80 henkeä. Ohjelmasalin puolelle mahtuu ruokailemaan noin 200 henkeä ja tilan kokonaiskapasiteetti on noin 300 henkilölle. 

TILAVUOKRAHINNASTO

Ota yhteyttä, niin laskemme tilaisuuteesi kaupungin kilpailukykyisimmän hinnan.

Tilavuokraan sisältyy talon tekniikka (mm. äänentoisto, valot, valkokangas, videotykki) sekä teknikko avuksi. Myös useamman päivän kestävät tapahtumat ovat mahdollisia. Kysy rohkeasti. 

KOKOUSKAHVIT TAI – RUOKAILU

Kokoustarjoilut suunnittelemme aina toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Vaihtoehtoina kokouspäiviin on tarjolla joko lounas tai pienimuotoisempi kahvitarjoilu suolaisen tai makean tarjottavan kera. Tarjoilut hinnoitellaan sisällön ja ryhmän koon mukaan. 

 

TEHDÄÄN YHDESSÄ TILAAJAN NÄKÖINEN TAPAHTUMA

Järjestätpä sitten häät, firman pikkujoulut, koulutustilaisuuden tai mitä ikinä tahansa, niin Maxim auttaa lisäpalveluna järjestämään mieleisen esityksen tapahtumaan kuin tapahtumaan. Vaihtoehtoja löytyy mm. koomikoista trubaduureihin ja tanssibändeihin.

Kysy lisää sales@sawohouse.fi

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm