Ohjelmaravintola Maxim
Menneet uutiset ja tapahtumat Rytmiklubi valloittaa Maximin 2024 keväällä

Rytmiklubi valloittaa Maximin 2024 keväällä

JO BUDDY AVAA MAXIM RYTMIKLUBIN

Ohjelmaravintola Maximin kevätkausi tarjoaa juurevan rytmimusiikin ystäville upouuden kohtauspaikan. Maxim Rytmiklubilla kuullaan kerran kuussa nimekkäitä vierailijoita sekä paikallisia kokoonpanoja. Klubia isännöi Maxim Rytmiklubi HouseBand, jonka vetovastuussa ovat Jarkka Rissanen ja Dave Forestfield. Rytmiklubin kolmantena seremoniamestarina toimii Olavi Rytkönen.

– Kuopiosta on puuttunut juurimusiikin oma klubi, ja yksi tärkeä syy on ollut sopivien tilojen puute. Ohjelmaravintola Maximin tilat on monella keikalla testattu ja todettu kaikin puolin loistaviksi. Kun vielä Maximin väki ilmoitti halukkuutensa nimenomaan tällaiseen klubitoimintaan, emme aikailleet.

Ensimmäinen klubi-ilta on jo 10.helmikuuta ja silloin iltaa vietetään railakkaalla Mardi Gras-teemalla. Klubin vieraaksi saapuu New Orleansin rytmien todellinen asiantuntija Jo´ Buddy, joten luvassa on alusta lähtien kovaa ajoa. Myös kevään muille klubeille on tulossa kiinnostavia vieraita valtakunnan rytmimuusikoiden eturivistä, Rytmiklubin työryhmä kertoo.

Maxim Rytmiklubin kevätkauden ohjelmassa on siis 10.helmikuuta Jo´ Buddy eli Jussi Raulamo, joka tekee nykyään valtaosan lukuisista keikoistaan ulkomailla eri kokoonpanojen kanssa ja myös asuu Lontoossa tällä hetkellä. Jo´ Buddy palkittiin vuonna 2018 Finnish Blues Awards -gaalassa elämäntyöpalkinnolla.

30.maaliskuuta vieraaksi saapuu energisestä rokkauksestaan ja ultravillistä lavashow’staan tunnettu Knucklebone Oscar. 4.toukokuuta Maximissa esiintyy Housebändin kanssa Suomi-bluesin todellinen uranuurtaja Pepe Ahlqvist. Näiden vierailijoiden lisäksi Klubi-iltojen ohjelma täydentyy kevään mittaan. Maxim kesätauon jälkeen Rytmiklubi-illat jatkuvat syksyllä.

Kuopion kauppatorin pohjoiskulmassa, Haapaniemenkadulla sijaitsevan Maxim-ravintolan Rytmiklubit avaavat ovensa klo 15.00, josta alkaen iltaa starttaillaan aulabaarissa.
Klo 19 salin puolella Rytmiklubi Houseband tai muu paikallinen kokoonpano soittaa yhden setin, tauon jälkeen illan vieraileva artisti esiintyy Housebandin kanssa. Luvassa on monenlaisia musiikillisia yllätyksiä ja koukkauksia tutun ja totutun ulkopuolelle. Maxim Rytmiklubi tarjoaa maksimaalisia juurimusiikin rytmielämyksiä bluesista rhythm &bluesin kautta rock´n rolliin!

Liput ovat nyt myynnissä Tiketti.fi. Lipunmyynti sivuille pääset kätevästi alla olevista linkeistä: 

Ikäraja: +18

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm