Ohjelmaravintola Maxim
Menneet uutiset ja tapahtumat 16.9.23 Tuomas Wäinölä

16.9.23 Tuomas Wäinölä

Kitaristi Tuomas Wäinölä juhlistaa syksyä toisen sooloalbuminsa julkaisun ja siihen liittyvän kiertueen merkeissä. 


Vuonna 2011 ensimmäisen Human Being -sooloalbuminsa julkaissut Wäinölä tunnetaan monipuolisena muusikkona, säveltäjänä ja tuottajana. Hänen soittohistoriastaan löytyvät pestit mm. Nylon Beatin, Paula Koivuniemen ja Anssi Kelan kitaristina, sekä vierailut TV-ohjelmissa kuten Elämäni biisi ja The Voice of Finland. Viime vuosina Wäinölää ovat työllistäneet mm. valtavaksi ilmiöksi noussut jokavuotinen Raskasta Joulua -kiertue, sekä ex-Nightwish basisti Marko Hietalan sooloyhtye live- ja levytuotantoineen. Wäinölä on myös säveltänyt työparinsa Juri Sepän kanssa score-musiikin suurta kiinnostusta Yhdysvaltoja myöten herättäneeseen Jalmari Helanderin Sisu-elokuvaan.


Loppukesästä julkaistava Wäinölän toinen studioalbumi The Return of the Hometown Hero sisältää laajalla spektrillä kitaravetoista lauluvapaata musiikkia risteillen raskaasta baritoni-kitaran möyrinnästä sinfoniaorkesteri-osuuden kautta rautalankaan, sekä jousikvartetin ja torvisektion ryydittämään fuusio-jazzillisempaan tyyliin. Kokonaisuus on löyhästi omaelämäkerrallinen, sisältäen eri maihin, paikkoihin ja tapahtumiin pohjautuvia musiikkikappaleita.

 

“Toivon vieväni kuulijani yhtä hienolle musiikilliselle matkalle kuin mille itse levyä tehdessä pääsin. Olen myös varsin innoissani päästessäni toteuttamaan tätä matkaa livenä yhtyeeni kanssa!”

Liput: ennakkoon Tiketti.fi 15,00€ + pm / Ovelta 20€
Ovet: 19.00
Showtime: 20.30

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm