Ohjelmaravintola Maxim

5.1.2024 JUJU

Viidettä studioalbumiaan viimeistelevä Juju yhdistelee tunteikasta laulua ja melodista räpäytystä.

Uusi albumi ”Mä oon tässä” tulee ulos tammikuussa 2024.

Lämmin ja rauhallinen tunnelma tekee keikasta helposti lähestyttävän – keikalla sukelletaan pohdiskelemaan ihmisyyttä ja elämää, tanssitaan rakkaudesta ja lauletaan yhdessä. Keikkasettiin kuuluu Jujun tuotantoa koko uran ajalta, vanhoja klassikoita sekä uunituoreita kappaleita. Musiikkityylit vaihtelevat hip-hopista elektroniseen ja reggaesta poppiin, keikan lopulla laitetaan jalalla koreaksi erillisen trance potpurin tahdissa.

Yli 60 miljoonaa streamia musiikkipalveluissa, platina ja kaksi kulta-albumia sekä tälläkin hetkellä yli 100 000 aktiivista kuukausittaista Spotify-kuuntelijaa kertovat oman tarinansa. Juju on yli 15 vuotta aktiivisesti musiikkia tehnyt indie-artisti, joka on julkaissut pääosin musiikkiaan oman levy-yhtiönsä kautta. Kansantaiteilija taitaa herkkiä rakkauslauluja sekä koskettavia kappaleita elämästä.

Ewe

Ewe julkaisi debyyttisinglensä vuonna 2017. Nyt niitä on tullut kaikkiaan seitsemän, joista 6 on noussut Suomen viraalistojen kärkeen. Ewen kappaleita on kuunneltu jo yli puoli miljoonaa kertaa eri alustoilla ja uusin Tuulta Purjeisiin -single ilmestyi viime vuoden lopussa. LÄHIÖNOMI albumi julkaistaan keväällä 2024! Ewe ottaa vaikutteita musiikkiinsa yllättävistäkin genreistä ja lyriikat juontaa usein Ewen rankoista lähiötaustoista ja rosoisesta lapsuudesta sekä elämän kovista opeista. Ewen kivinen tie on kulkenut pahamaineisesta lähiöstä musiikkibisnekseen ja sieltä suurille keikkalavoille, kuten esimerkiksi Blockfestiin tai Elämä lapselle -konserttiin.

Monttisveli

Monttisveli on Kuopiosta lähtöisin oleva ug-räppäri ja hän on juuri julkaissut ESKAPISMI debyyttialbuminsa Mörssi Recordsin kautta ja on nyt mahdollisuus päästä ottaa omansa kotikylän pojan liekistä kun Monttisveli tulee Kuopioon esiintymään. Monttisvelin musiikista kumpuaa elämänkokemus, opittu viisaus ja voima. Monttisveli:n live on energinen ja voimaannuttava kokemus jokaisen räpin ystävälle eikä varmasti jätä ketään kylmäksi. 


Ikäraja: K-18
Showtime: klo 19.30 Monttisveli, klo 20.00 EWE, klo 20.45 Juju
Maxim aukeaa klo 15:00

Liput ennakkoon 20 €, Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm