Ohjelmaravintola Maxim
Menneet uutiset ja tapahtumat 26.10.2023 Niko Kivelä Kommunikaatio

26.10.2023 Niko Kivelä Kommunikaatio

Niko Kivelä Kommunikaatio on jotain muuta kuin tavanomainen bändi, joita mahtuu kolmetoista tusinaan. Kyseessä on kokoonpano, jonka setti muodostuu puoliksi stand upista ja puoliksi yhtyeen omasta musiikista. Heidän ensimmäinen singlensä Missä isät ja samalla koko trion taival sai ensiesityksensä MTV3:n suosikkisarja Possen lähetyksessä syksyllä 2021.

 

Kuten nimikin kertoo, mikissä operoi itseoikeutetusti Niko Kivelä, joka on loistanut vuosikausia yhtenä suomalaisen stand up -skenen viihdyttävimmistä nimistä. Harva tietää, että juontajana ja ääninäyttelijänäkin tunnettu Kivelä toimi itse asiassa jo ennen koomikon uraansa bändihommien parissa aina 11-vuotiaasta lähtien. Ympyrä sulkeutuu nyt, kun Niko Kivelä Kommunikaatiossa hänen rinnallaan soittavat monista eri yhteyksistä tuttu kitaravirtuoosi ja kulttuuriaktivisti Mikko Kosonen sekä esimerkiksi Anssi Kelan rumpalina alusta alkaen toiminut Ville Kela.

 

Tässä kokoonpanossa biisien tekstit täydentävät tarinoita. Luvassa on rajuja riffejä, hikeä ja huumaava poljento. Vaikka lyriikat perustuvat Kivelän huumoriin, musa tehdään tosissaan, täydellä paahdolla. Vaikutteita ammennetaan mm. punkista, räpistä, rockista ja ysärin konemusiikista. Tärkeintä on vahva tenho ja läsnäolo. Lavalla nähdään taitoa, tunnetta, iloa, ja ennen kaikkea kommunikointia sekä yhtyeen kesken, että yleisön kanssa.

Showtime klo 20.00.

Ennakkoliput 17,50€(+pm)  Tiketti.fi. Liput ovelta 23€

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm