Ohjelmaravintola Maxim
Menneet uutiset ja tapahtumat 2.9.2023 Suomen Hauskimmat Mamut -kiertue

2.9.2023 Suomen Hauskimmat Mamut -kiertue

Suomen hauskimmat mamut -stand up -show laajentaa nyt reviiriään Kulttuurikeskus Stoan
Itäkuskus-klubilta koko Suomeen ja näin myös Kuopioon! Kiertue starttaa lauantaina 2.9.2023 Kuopion Ohjelmaravintola Maximista.

Esityksen vakiokasvot ovat somesta tutut koomikot Mebe ja Fabe, sekä Kuopion keikalla mamujen kanssa lavalle nousee kiintiösuomalaisena, vai pitäisikö sanoa kiintiöriihimäkeläisenä, koko kansan tuntema näyttelijä, koomikko ja hahmojen mestari Aku Hirviniemi. Akun pitkä ja palkittu ura pitää sisällään huikean määrän päärooleja, komediaa ja draamaa. Akun komiikassa yhdistyvät sovinnaisen epäsovinnainen huumori, hetkestä syntyvät sketsit sekä nopeat naurut.

 

Illat isännöivä Mebe voittaa yleisön nopeilla jutuilla ja improvisaatiolla, ja TikTokista tunnettu Fabe tykittää puolestaan nauruja muun muassa isävitseillä. Lavalla saatetaan nähdä myös lupaavia aloittelevia maahanmuuttajataustaisia koomikoita.


Suomen hauskimpien mamujen show valottaa yleisöä kokemuksillaan maahanmuuttajien oivalluksilla suomalaisesta kulttuurista, suomalaisista tehdyillä huomioilla ja jutuilla arkielämästä ja arjen kömmähdyksistä. Mebe aloittaa usein keikkansa pyynnöllä antaa hänelle paljon rakkautta ja suomalainen henkilötunnus. Hän on kotoisin Kurdistanista, joten pidähän varasi, ettei hän yritä rekrytoida juuri sinua peshmerga-joukkoihin!


Fabe on puolestaan identifioitunut iranilaisesta maailmankansalaiseksi ja ottanut identiteettiinsä
mukaan kaikkien kokemiensa kulttuurien hyvät puolet. Häneltä kuulemme isän maailmaan kuuluvien seikkojen lisäksi sen, kuinka omituisia kysymyksiä työpaikkahaastatteluissa kysytään  suomen kielestä ja työelämästä. Hän tekee asenneongelmia murtavaa komiikkaa ilman passeja ja tuo näin eri kansallisuudet lähemmäksi toisiaan.


Seuraa kiertuetta somessa Meben ja Faben kanavilla:
Instagram: @mebekoomikko, TikTok: @koomikkomebe
Instagram, TikTok: @comedyfabe
www.suomenstandupclub.fi/mamut
Kiertueen tuottaa Suomen Stand Up Club. 

www.suomenstandupclub.fi/mamut

 

Suomen hauskimmat mamut -kiertue Maxim, Kuopio La 2.9.2023

Ovet avataan klo 17.00. Showtime klo 18.00 . Esityksen kesto 1 h 45 min sisältäen tauon.

Lisätietoa tapahtumasta: https://komediafestivaali.fi/klubit/2-9-2023-maxim/

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm