STAND UP- Pikkujoulut – Tomi Haustola, Anders Helenius ja Tommi Ylimäinen

Pikkujoulukauden ylivoimaisesti hauskin ilta Maximissa 11.11. klo 19 alkaen.

 

TOMI HAUSTOLA

Tomi Haustola on TV:stä tuttu stand up -koomikko, joka on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta siitä, että esitys on ainutlaatuinen ja hauska – tyylikkäästi ilman alapääjuttuja.

Tomin show muodostuu tilaisuuden ja asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidyistä jutuista sekä spontaanista vuorovaikutuksesta yleisön kanssa. Näistä paloista muodostuu ainutlaatuinen ja hauska esitys jota ei voi toistaa, mutta josta jokainen yleisön jäsen voi nauttia varmasti.

Esiintyjänä Tomi on tullut tutuksi YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tämän lisäksi Tomi on kirjoittanut kahdesti Venla palkittua Noin Viikon Uutiset -komediaohjelmaa. Tällä hetkellä hän esiintyy Noin Viikon Studio -ohjelman vakituisena komediavieraana.

ANDERS HELENIUS

Anders on uutissatiirissa (Noin viikon studio/uutiset) syvämarinoitu koomikko. Stand up -lavoilla päivänpolitiikka on pienemmässä roolissa kun tämä paraislainen perheenisä veistelee teräviä havaintoja, omasta sopivan kierosta maailmankuvasta ponnistaen. Satiirikin pilkahtaa kun Helenius iskee nauruhermoon yhtä kovaa kun nyrkkelijäkaimansa.

TOMMI YLIMÄINEN

Tommi Ylimäinen on omalaatuinen yhdistelmä suoraa puhetta, kemiläistä asennetta ja terävää havannointia, joka saa yleisössä aikaan pidättelemätöntä naurua!

Tapahtumassa on tarjolla Ravintolamestareiden Pikkujoulusapuska.

PIKKUJOULUSAPUSKA 44€

Pikkujoulusapuskan voit varata Ticketmasterin sivuilta lipputilauksen yhteydessä hintaan 44.- eur/hlö.

Ovet avataan 16.30. Ruokailu alkaa klo 17.00.

Ryhmävarauksissa kysy lisää myynnistämme, myynti@ravintolamestarit.net.

Vihersalaattia, marinoitua tomaattia, sitrusvinaigrettea M G VEG
Paahdettuja juureksia, karpaloa M G VEG
Puijon Torniravintolan tuorejuustoa L G
Parsakaali-pähkinäsalaattia M G VEG
Kolatun Ruska-munajuustoa ja herukkahilloketta L G
Hiilostettuja muikkuja ja sinapinsiementä M G
Punajuuripyöryköitä ja salviamajoneesia M G VEG
Chorizopyörykät ja valkosipulimajoneesia M G

Focacciaa M VEG
Vaahdotettua voita L G
Porkkana-cashewlevitettä M G VEG

Ylikypsää häränrintaa ja tummaa valkosipulikastiketta M G
Täytettyä myskikurpitsaa ja lehtikaalipestoa M G VEG
Rosmariiniperunaa M G VEG

Puijon Sacher-leivos

Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan. Ilmoitathan ne hyvissä ajoin.

 

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm