Stand Up kevät 2022, Jape Grönroos, Robert Pettersson ja Tommi Mujunen

Stand Up kevät 2022 Maximissa!

Kotimaiset huippukoomikot nousevat Maximin lavalle 16.4.

Jape Grönroos

Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin!

Robert Pettersson

Robert Petterssonin komiikka on nerokasta hiippailua mauttomuuden tuolla puolen. Kuin helpottava sukellus kollektiivisen alitajuntamme syvään päähän, jossa katsoja saa vihdoinkin nauraa sille mille ei muka saisi nauraa. Täydellinen yhdistelmä syntiä ja sympatiaa. Tämän mustan ritarin haarniska on pehmeä, sielu vaahtokarkin värinen ja se saa paatuneimmankin tiukkapipon nielemään koko lastin hämmentyneenä, mutta onnellisena.

Tommi Mujunen

Tommi Mujunen on Suomikomiikan shampanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää. Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!

 

Elämys kaikille aisteille on Show ja Sapuska. Tutustu menuun: Ravintola – Ohjelmaravintola Maxim (maximkuopio.fi)
HUOM! Show ja sapuskaliput myynnissä esitystä edeltävän viikon sunnuntaihin asti.

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm