Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuopion Komediafestivaali 2023: Matkusklubi

10 kesäkuun @ 19:00 - 22:00

MATKUS KLUBI Lauantaina 10.6.2023 klo 19 alkaen

Antti Haapala, Matti Paalanen,  Kaisa Pylkkänen, Ali Jahangiri, Jaakko Saariluoma
Liput 29 e| Esityksen kesto n. 2h | K-18.

Antti Haapala
Illan isäntä Antti Haapala on elämänsä parhaassa keikkakunnossa. Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.

Matti Paalanen
”Matista on helppo pitää, koska esiintyminen on sulavan vaivatonta ja läsnäolevaa eikä hänessä ole koomikkona mitään keinotekoista. Hän ei rynni lavalle ja pumppaa keinotekoista energiaa yleisöstä mikä meininki uh -maanitteluilla, vaan hän tulee lavalla olemaan oma, kummallinen ja rakastettava itsensä.” – Toimittaja Liisa Kukkola 2017.

Kaisa Pylkkänen
Kaisa on All Female Panel -kollektiivin perustajajäsenistä, vaikkei hän enää kuulu siihen. Hän on myös ollut mukana kirjoittamassa monia televisiosarjoja, kuten Uutishuonetta, Itsevaltiaita ja YleLeaksiä. ”HEI, mä olen Kaisa. Olen feministi – tai niin kuin miehet sanovat: sinkku”, stand up -koomikko esittelee itsensä ja saa heti muutaman katsojan purskahtamaan nauruun”. -HS

Ali Jahangiri
Ali etsii väsymättömästi sitä reunaa, jolta pudota ja sitä rajaa, jonka ylittämisestä seuraa sähköisku teurastamon tirehtöörin sähkönuijasta. Sen takia ei koskaan tiedä mitä sieltä seuraa, ja jokainen keikka on erilainen. Varmasti jakaa mielipiteet, mutta eihän Alista voi olla mielipidettä, jos ei sitä ole nähnyt tai jos ei sitä näe. Ali on ensimmäinen ja tähän asti ainoa Suomen Kulttuurirahaston palkitsema koomikko (2016). Ali Jahangiri sai palkinnon rajoja ylittävästä ja silmiä avaavasta huumoristaan.

Jaakko Saariluoma
Onko Suomessa joku joka ei tunne Jaskaa? Nopea ja nopea, sujuva ja sujuva. Sanallisesti tanssahdellen ja vaivattomasti esiintyvä Saariluoma on aina tilanteen päällä ja askelen edellä. Jaska on lämpimästi tykättävä koko kansan suosikkikoomikko.

Tiedot

Päivämäärä:
10 kesäkuun
Aika:
19:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
komediafestivaali.fi/kuopion-komediafestivaali-8-10-6-2023/

Järjestäjä

Kuopion Komediafestivaali
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Maxim Kuopio
Haapaniemenkatu 34
Kuopio, Suomi
+ Google Map
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm