Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuopion Komediafestivaali 2023: MATKUS KLUBI

9 kesäkuun @ 19:00 - 22:00

MATKUSKLUBI

Perjantaina 9.6.2023 Klo 19 alkaen

Heikki Vilja, Ismo Leikola, Ari Eldjárn, Niko Kivelä, Jason Byrne

Liput 29 e | Ari and Jason perform in english | Kesto n. 2h | K-18.

Heikki Vilja
Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut Heikki on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta. Heikki on tällä hetkellä yksi eniten keikkailevia stand up -koomikoita Suomessa.

Ismo Leikola
Ismo tulee Amerikasta Kuopioon ja esiintyy taas vuosien tauon jälkeen komediafestareilla. Mahtavaa! Ismo on stand upin supertähti, joten lippukauppa käy. Ismo esiintyy tällä keikalla suomeksi.

Ari Eldjárn
Ari Eldjárn on suosittu esiintyjä maailmalla, joten hänen saaminen Kuopioon oli oikeastaan monen sattuman summa. Mutta hän on täällä! Netflixistä löytyy muuten Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic. Englanninkielisessä spesiaalissa islantilainen koomikko Ari Eldjárn vitsailee mm. Pohjoismaiden kilpailuasetelmista, Thorin Hollywood-versiosta ja taaperoiden oikuista.

Niko Kivelä
Niko on tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan tarinoita elämästä niin, että tuntuu.

Jason Byrne
Jason on irlantilainen stand up -legenda ja hän haluaa tulla Kuopioon vuosi toisensa jälkeen. Miksi? Koska hän rakastaa suomalaisia ja suomalaiset rakastavat Jasonia.  Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa, kun tämä esiintyjä valtaa lavan hypnoottisella ottellaan. Kuningas on täällä! Jason Byrne – The outright king of live comedy’ THE TIMES

Tiedot

Päivämäärä:
9 kesäkuun
Aika:
19:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
komediafestivaali.fi/kuopion-komediafestivaali-8-10-6-2023/

Järjestäjä

Kuopion Komediafestivaali
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Maxim Kuopio
Haapaniemenkatu 34
Kuopio, Suomi
+ Google Map
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm